Zal genetische genealogie de nieuwe doorbraak op de crypto markt worden?

Door de jaren heen is 60 Minutes verantwoordelijk geweest voor de verslaggeving over enkele van de grootste verhalen ter wereld. Veel van de meest memorabele episodes hebben betrekking op interviews met wereldleiders, verhalen over bedreigde dieren, profielen van beroemdheden, en af en toe, segmenten over veelbelovende ontwikkelingen in het bedrijfsleven en de wetenschap. Een week geleden had 60 Minutes een zeer interessant rapport over hoe de autoriteiten Genetische Genealogie hebben gebruikt om het geval van de Golden State Killer op te lossen, en hoe de autoriteiten van plan zijn om dit nieuwe veld te blijven gebruiken om in de toekomst meer cold cases op te lossen.

Op 25 april 2018 kondigden de autoriteiten in Sacramento aan dat zij het beruchte geval van de Golden State Killer hadden opgelost. De autoriteiten waren in staat om een veelbelovende nieuwe techniek genaamd Genetische Genealogie te gebruiken om de 72-jarige voormalige politieagent, Joseph DeAngelo, te identificeren als de vermoedelijke moordenaar.

Genetische genealogie

Genetische Genealogie is een mix van high-tech DNA-analyse, hoge snelheid computertechnologie en familie genealogie. Het einddoel is het bepalen van de genetische relatie tussen individuen.

In het geval van de Golden State Killer kwam DNA in het spel omdat de moordenaar minstens 12 moorden, 50 verkrachtingen en vele inbraken had gepleegd. De onderzoekers waren in staat om DNA te verkrijgen van de moordenaar bij één van de gemelde misdaadtaferelen. Na vele jaren van frustratie van dode uiteinden, legde een cold case onderzoeker de verkregen DNA-steekproef voor aan GEDmatch. GEDmatch is de grootste openbare genealogische databank ter wereld. Na het uploaden van het monster waren de autoriteiten in staat om een handvol leads te genereren, wat uiteindelijk leidde tot de voordeuren van Joseph DeAngelo.

Naast de Golden State Killer-zaak hebben de autoriteiten Genetische genealogie gebruikt om in minstens 11 andere cold cases arrestaties te verrichten. Hoewel de wetenschap goed lijkt te zijn, is er een juridische vraag die nog moet worden beantwoord. Er bestaat geen twijfel over dat de advocaten van de verdachte de vraag van de privacy aan de orde zullen stellen en of het gebruik van databases, die als privé worden beschouwd, legaal zou moeten worden.

De eerste in zijn soort, dus een opportuniteit voor crypto-investeerders

Terwijl wij al vele jaren met wisselend succes in crypto hebben geïnvesteerd, hebben we nooit de kans gehad om aan het begin van een nieuwe soort sector te investeren. Gelukkig is de kans gekomen. Encrypgen (DNA) is een genomic blockchain netwerk dat klanten en partners voorziet van de best-in-class, next generation, blockchain beveiliging voor de bescherming, verdeling en re-marketing van genomic data. Dit creëert een eerlijke marktplaats voor het DNA van een persoon die privé kan worden opgeslagen om te worden verkocht (als een persoon dat wil).

In de afgelopen maanden heeft Encrypgen steeds meer aandacht gekregen in de mainstream media vanwege hun revolutionaire technologie en het feit dat hun naaste concurrenten nog jaren weg zijn.

In augustus bracht Encrypgen een beta-versie van zijn Gene-Chain uit. De Gene-Chain stelt consumenten in staat om hun genetisch profiel te uploaden en voor onderzoekers om die genetische data aan te schaffen. Binnen de komende 2 weken is het bedrijf van plan om de volledige versie van de Gene-Chain uit te brengen, waardoor ze officieel een nieuwe pionier worden op het gebied van genomic blockchain security.

Met het DNA-token dat op ongeveer 5 cent zweeft, is de tijd om te accumuleren bij koopjeskelderprijzen. Wij verwachten dat de token in de komende maanden van nut zal zijn, wat zal leiden tot een enorme explosie van de tokenprijs. Er is geen terugblik nu, alleen vooruit, en wij houden van wat we zien.

 

Heb je vragen over dit artikel of ben je van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Wordt lid van onze Telegram groep, kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut zouden kunnen zijn, het is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment