Zullen cryptocurrencies ooit de bovenhand nemen van fiat geld?

Red November is een zware maand geweest voor Bitcoin [BTC] en alle andere cryptocurrency in het ecosysteem, waarbij de meesten van hen 30% of meer verloren in de week na de leiderspositie van Bitcoin.

Tim Draper, een prominente VC sprak over de prijsactie en toekomstige adoptie van Bitcoin, terwijl Peter Brandt sprak over capitulatie in de Bitcoin-markt.

Tim Draper stond achter zijn voorspelling van $250.000 tegen het einde van 2022 en onderbouwde dit door te zeggen dat cryptocurrencies een grote aantrekkingskracht zouden krijgen en dat mensen zouden overstappen van fiat naar cryptocurrencies. Hij voorspelde dat “cryptocurrencies tweederde van de valutawaarde van de wereld zal uitmaken”.

Hij voegde eraan toe:

“Dat is de manier waarop het gaat evolueren, zo zeggen de landen die vooruitdenken, dat dit de manier is waarop het zal zijn. Dus we maken een enorme fout door ons vast te klampen aan onze oude valuta En daarom zie je de kleinere landen allemaal zeggen: ‘Ja, we willen bitcoin, we willen een eerste muntaanbod (ICO’s) hier, we willen een blockchain. We willen al deze zaken in ons land.

Draper argumenteerde dat het niet lang zal duren voordat er een evenwicht is tussen fiat en cryptocurrencies en er zou een tijd komen waarin het gemakkelijker zou zijn om Bitcoin uit te geven en te investeren dan dollars.

Draper ging verder:

“Ik heb de neiging om mijn dollars in Bitcoin om te zetten, omdat ik denk, nou ja, waarom zou ik deze munteenheid die gebonden is aan één of andere politieke kracht willen hebben als ik een muntsoort heb die grenzeloos en wereldomvattend zal zijn? Ik zou veel liever een mondiale valuta hebben dan een munteenheid die als het ware aan een politieke kracht is gebonden”.

Peter Brandt, een bekende analist en trader, verwees naar het huidige scenario van Bitcoin en hoe mensen in FUD en paniekmodus gaan en hun holdings in cryptocurrencies gaan verkopen.

Brandt voegde eraan toe:

“Bitcoin gaat de fase van zijn levenscyclus binnen wanneer oud en zwak geld capituleert en sterke handen zich strategisch accumuleren”.

 

Heb je vragen over dit artikel of ben je van een andere mening? Laat het ons dan zeker weten. Wordt lid van onze Telegram groep, kom rechtstreeks in contact met al onze teamleden en met andere crypto-enthousiastelingen. De groep is interactief en bevat alle relevante informatie die voor u van nut zouden kunnen zijn, het is voor iedereen toegankelijk en we proberen iedereen verder te helpen waar kan.

 

What's your reaction?

Leave a comment